Vesti

Praksa u kompaniji NCR

11.04.2018.god.
Podeli sa prijateljima:

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom „NCR d.o.o. Beograd “ poziva studente Univerziteta u Beogradu da se prijave za otvorene pozicije za praksu u oblasti računarskih nauka, računarskog inženjerstva i tehnike, informacionih tehnologija, finansija i poslovne analitike.

Praksa će se realizovati u letnjem periodu u trajanju od osam nedelja.  Praktikanti će imati mentorsku podršku članova odgovarajućeg tehničkog tima u skladu sa opisom posla i pozicijom. Prednost pri izboru kandidata imaće studenti koji su pri kraju studija ili su ih nedavno završili. 

Prijavljivanje traje do 16.aprila 2018.

Trenutno je otvoreno pet pozicija za ukupno jedanaest studenata, a u narednom periodu se očekuje još konkursa za naše studente i diplomce koji će biti objavljeni  u bazi praksi na sajtu Centra za razvoj karijere.     

 

Business Analyst Intern

Detaljnije

Network Center Hardware Operations Intern – Microsoft

Detaljnije

Project Coordinator Intern

Detaljnije

Network Center Hardware Operations Intern – Cisco VISE

Detaljnije

Technical Consultant Support Team Intern

Detaljnije

 

Praksa se realizuje na osnovu ugovora  o saradnji Univerziteta u Beogradu i kompanije NCR, koji je potpisan u martu prošle godine. 

Kompanija NCR je lider u omni-kanal rešenjima, pretvarajući svakodnevne interakcije sa firmama u izuzetna iskustva. Sa svojim softver, hardver, i portfolio uslugama, NCR omogućava više od 550 miliona transakcija dnevno: preko trgovina, finansijskih usluga, putovanja, uslužnih delatnosti, telekoma i tehnologija, i malih biznisa. NCR rešenja omogućavaju svakodnevne transakcije koje olakšavaju život. Kompanija NCR, sa sedištem u Duluth, Georgia ima više od 30.000 zaposlenih na globalnom nivou, od kojih se preko 2.100 nalazi u Srbiji.

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_studente/

Prijavi se na newsletter