Vesti

Praksa u fabrici GORENJE u Valjevu!

25.04.2019.god.
Podeli sa prijateljima:

Pozivamo studente Univerziteta u Beogradu zainteresovane za praksu da se prijave do 15.maja za otvorene pozicije u kompaniji GORENJE.

Za studente Mašinskog fakulteta otvorena je prilika da se praksa obavi u fabrici Gorenje u Valjevu u sektoru Tehnologije, razvoja i tehničko-proizvodnog odeljenja.

Za studente Elektrotehničkog fakulteta otvorena je mogućnost obavljanja prakse u oblasti održavanja fabrike Gorenje aparati za domaćinstvo u Valjevu. 

Za studente Fakulteta organizacionih nauka otvorena je prilika za praksu u oblasti kontrole kvaliteta i standarda u fabrici GORENJE aparati za domacinstvo u Valjevu.

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Slovenačkim poslovnim klubom realizovaće tokom 2019.godine program prakse u kompanijama članicama Slovenačkog poslovnog kluba.  Praksa za jedan broj studenata u kompaniji Gorenje realizuje se na osnovu Ugovora o saradnji Univerziteta u Beogradu sa ovom kompanijom na planu organizacije i realizacije prakse, zaključenog 2019.godine.

Praksa će trajati dva meseca, uz obezbeđene troškove prevoza u lokalu i mentorsku podršku.

Prijavljivanje se obavlja elektronskim putem na portalu StudentskaPraksa.com.  Pre prijavljivanja neophodno je napraviti nalog i dodati CV u Zoni za studente.

Rok za prijavljivanje studenata ističe 15.maja 2019.godine.

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_studente/

Prijavi se na newsletter