Vesti

Otvoreno preko 90 mesta za obavljanje prakse u aktuelnom semestru

14.10.2019.god.
Podeli sa prijateljima:

 Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere poziva studente da se prijave  za program stručne prakse koji se realizuje u javnim preduzećima i stručnim ustanovama i agencijama iz resora Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: 

             Air Serbia

             Infrastrukura Železnice Srbije

             Agencija za bezbednost saobraćaja

             Uprava za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu

             Srbija Kargo

             Republički geodetski zavod

Program prakse realizuje u tri ciklusa tokom 2019. godine, a nakon prva dva ciklusa, aktuelno je prijavljivanje za treći.

Treći ciklus prakse realizovaće se u periodu od 18. novembra  do 21. februara 2020. Trajanje prakse biće definisano za svakog studenta u skladu sa zahtevima odgovarajućeg studijskog programa i u dogovoru sa supervizorima prakse iz preduzeća i ustanova koje učestvuju u programu (od dve nedelje do tri meseca).

Najviše mesta za praksu otvoreno je za studente Saobraćajnog, Fakulteta organizacionih nauka,   Ekonomskog, Elektrotehničkog i drugih. 

Prijavljivanje za traje do 3. novembra 2020. godine (u 23:59) i vrši se isključivo elektronskim putem na portalu studentskapraksa.com. Potrebno je da student napravi korisnički nalog u zoni za studente i doda svoju biografiju, a zatim da odabere željenu poziciju iz baze praksi i izvrši prijavu.  Studenti koji su se već registrovali na portalu ne moraju to da rade ponovo, već samo da odaberu praksu za koju žele da se prijave.

 

Stručna praksa u oblasti građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture realizuje se treću godinu za redom, i rezultat je saradnje Univerziteta u Beogradu i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_studente/

Prijavi se na newsletter