Vesti

Otvoren konkurs za obaveznu stručnu praksu u kompaniji Telekom Srbija

04.03.2019.god.
Podeli sa prijateljima:

Obaveštavamo vas da je kompanija Telekom Srbija otvorila poziv za obavljanje obavezne stručne prakse za studente Univerziteta u Beogradu tokom 2019. godine.

Obavezna stručna praksa se obavlja u periodu do kraja ove godine, prema programu koji definišu fakulteti uz mentorsko praćenje u različitim direkcijama u okviru kompanije Telekom Srbija. Za svakog studenta na praksi biće obezbeđena mentorska podrška. Predviđeno trajanje prakse je do mesec dana, a početak prakse biće definisan u dogovoru mentora i studenta.

Realizacija obavezne stručne prakse će se, na osnovu potpisanog Ugovora o saradnji između kompanije Telekom Srbija i Univerziteta u Beogradu obaviti preko Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata.

USLOVI:

 - Redovni studenti završnih godina prvog stepena studija (da nisu obnavljali godinu) telekomunikacije, računarske tehnike, informatike i informacionih sistema.

NAČIN PRIJAVE:

Neophodna dokumentacija:

a) Biografija kandidata (obavezno navesti prosek ocena i željeni period realizacije stručne prakse i dužinu trajanja prakse koja je predviđena nastavnim planom fakulteta) koja se dostavlja isključivo preko portala Studentskapraksa.com tokom trajanja konkursa * Za prijavljivanje za praksu potrebno je da studenti na portalu naprave korisnički nalog u zoni za studente, postave svoj CV i izvrše prijavu za željenu praksu.

b) Naknadno biće neophodno da kandidati dostave:

- Uput sa fakulteta i

Uput će moći da se dostavi elektronskim putem tokom trajanja konkursa  od 04.03.2019. do 04.04.2019.

ROK ZA PRIJAVU: 4/4/2019

TRAJANJE PRAKSE: do četiri nedelje

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_studente/

Prijavi se na newsletter