Vesti

Otvoren godišnji poziv za stručnu praksu u kompaniji Telekom Srbija

02.03.2020.god.
Podeli sa prijateljima:

Beograd, 2.3.2020. - Obaveštavamo vas da je kompanija Telekom Srbija otvorila poziv za obavljanje obavezne stručne prakse za studente Univerziteta u Beogradu tokom 2020. godine.   Obavezna stručna praksa se obavlja u periodu do kraja ove godine, prema programu koji definišu fakulteti uz mentorsko praćenje u različitim direkcijama u okviru kompanije Telekom Srbija. Za svakog studenta na praksi biće obezbeđena mentorska podrška. Predviđeno trajanje prakse je do mesec dana, a početak prakse biće definisan u dogovoru mentora i studenta. Realizacija obavezne stručne prakse će se obaviti, na osnovu potpisanog Ugovora o saradnji između kompanije Telekom Srbija i Univerziteta u Beogradu, preko Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata.

USLOVI:              

 - Redovni studenti završnih godina prvog stepena studija i studenti Master studija iz sledećih oblasti: telekomunikacije, računarske tehnike, informatike i informacionih sistema.

NAČIN PRIJAVE:              

Neophodna dokumentacija:

a) Biografija kandidata koja se dostavlja isključivo preko portala Studentskapraksa.com tokom trajanja konkursa * Za prijavljivanje za praksu potrebno je da studenti na portalu naprave korisnički nalog u zoni za studente, postave svoj CV i izvrše prijavu za željenu praksu.

b) Naknadno biće neophodno da kandidati dostave:

- Uput sa fakulteta / Uput će moći da se dostavi elektronskim putem tokom trajanja konkursa  od 02.03.2020. do 03.04.2020. godine.

ROK ZA PRIJAVU:             3/4/2020

TRAJANJE PRAKSE:          do četiri nedelje

KONKURS JE OTVOREN ZA FAKULTETE: 

  • Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu,
  • Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu,
  • Saobraćajni fakultet Univerziteta u Beogradu,
  • Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_studente/

Prijavi se na newsletter