Vesti

Novi ciklus programa “Grčkom inicijativom do radnog iskustva”

13.02.2018.god.
Podeli sa prijateljima:
Beograd, 13.2.2018. -  Pod patronatom Ambasade Grčke u Beogradu, Helensko privredno udruženje Srbije u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu, četvrtu godinu zaredom organizuje tromesečnu praksu za studenate u kompanijama-članicama Udruženja. Program pod nazivom “Grčkom inicijativom do radnog iskustva” namenjen je studentima završnih godina osnovnih i Master studija koji žele da steknu prva radna iskustva i na taj način poboljšaju svoje šanse na tržištu rada. Kroz program je do sada prošlo preko 60 studenata koji su kvalitet prakse u evaluacijama ocenili visokim ocenama, a najbolji su po obavljenoj praksi dobili posao.

Ove godine u programu će učestvovati kompanije: Alumil YU Industry, LG Hemija, Mercure Belgrade Excelsior Beograd, Kleemann Liftovi, Intelli, Junior, Eurofast global, Inos Balkan, Eurobank i Eko Serbia.

• Konkurs će biti otvoren do nedelje 11.marta 2018.godine (do ponoći).

• Prijavljivanje studenata će se obavljati preko portala studentskapraksa.com

*Neophodno je da kandidati naprave korisnički nalog u zoni za studente. Studenti koji su zainteresovani da se prijave za praksu moraju obavezno da dodaju na svom profilu biografiju – CV. Posle standardnih koraka verifikacije naloga preko e-pošte mogu da pristupe bazi praksi, u kojoj se nalaze detaljni opisi otvorenih pozicija za praksu i dugme za prijavu.

• Selekciju kandidata će obavljati kompanije učesnice u periodu do 16. marta 2018.

• Program prakse će trajati od 19.marta do 15.juna 2018.

• Završna svečanost i dodela potvrda o obavljenoj praksi studentima organizovaće se krajem juna meseca
 
700x1016.jpg

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_studente/

Prijavi se na newsletter