Vesti

Letnja stručna praksa za oko 100 studenata!

10.06.2019.god.
Podeli sa prijateljima:

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere poziva studente da se prijave  za program stručne prakse tokom 2019. godine, koji se realizuje u javnim preduzećima i stručnim ustanovama i agencijama iz resora ministarstva Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: 


•  Air Serbia

•  Infrastrukura Železnice Srbije

•  Srbija Kargo

•  Agencija za bezbednost saobraćaja

•  Železnice Srbije

•  Saobraćajni institut CIP

•  Agencija za upravljanje lukama

•  Republički geodetski zavod


Program prakse realizuje u tri ciklusa tokom 2019. godine, a nakon prvog ciklusa, aktuelno je prijavljivanje za drugi (letnji ciklus).

Letnji ciklus prakse realizovaće se u periodu od 15. jula  do11. oktobra. Trajanje prakse biće definisano za svakog studenta u skladu sa zahtevima odgovarajućeg studijskog programa i u dogovoru sa supervizorima prakse iz preduzeća i ustanova koje učestvuju u programu (od dve nedelje do tri meseca).

Najviše mesta za praksu otvoreno je za studente Saobraćajnog, Građevinskog, Elektrotehničkog i Mašinskog fakulteta, kao i za studente Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog,  Ekonomskog, Geografskog i drugih. 

Prijavljivanje za letnju praksu traje do 1. jula 2019. godine (u 23:59) i vrši se isključivo elektronskim putem na portalu studentskapraksa.com. Potrebno je da Student napravi korisnički nalog u zoni za studente i doda svoju biografiju, a zatim da odabere željenu poziciju iz baze praksi i izvrši prijavu.  Studenti koji su se već registrovali na portalu ne moraju to da rade ponovo, već samo da odaberu praksu za koju žele da se prijave.

Stručna praksa u oblasti građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture realizuje se treću godinu za redom, i rezultat je saradnje Univerziteta u Beogradu i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Prijavljivanje za treći ciklus se očekuje u oktobru ove godine.

 

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_studente/

Prijavi se na newsletter

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/