Vesti

Jesenji ciklus programa prakse u grčkim kompanijama

31.08.2018.god.
Podeli sa prijateljima:

Pod patronatom Ambasade Grčke u Beogradu, Helensko privredno udruženje Srbije u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu – Centrom za razvoj karijere, četvrtu godinu zaredom organizuje tromesečnu praksu za studenate u kompanijama-članicama Udruženja.

Program pod nazivom “Grčkom inicijativom do radnog iskustva” namenjen je studentima završnih godina osnovnih i master studija koji žele da steknu prva radna iskustva , povežu se sa tržištem rada i umreže u grčko poslovanje u Srbiji.  Kroz program je do sada prošlo preko 60 studenata koji su kvalitet prakse u evaluacijama ocenili visokim ocenama, a najbolji su po obavljenoj praksi dobili posao.

Ove godine po prvi put biće organizovan i jesenji ciklus prakse, u kom će učestvovati kompanije: Alumil YU Industry, Eurofast global, Inos Balkan i Eurobank.  Sa svim navedenim kompanijama Univerzitet u Beogradu ima potpisane sporazume o saradnji na polju organizacije i realizacije studentske prakse.

• Konkurs će biti otvoren od 31.avgusta do 14.septembra 2018. godine (do ponoći).

• Prijavljivanje studenata će se obavljati preko portala studentskapraksa.com

*Neophodno je da kandidati naprave korisnički nalog u zoni za studente. Studenti koji su zainteresovani da se prijave za praksu moraju obavezno da dodaju na svom profilu biografiju – CV. Posle standardnih koraka verifikacije naloga preko e-pošte studenti mogu da pristupe bazi praksi, u kojoj se nalaze detaljni opisi otvorenih pozicija za praksu i dugme za prijavu.

• Selekciju kandidata će obavljati kompanije učesnice od 15.do 20.septembra.

• Program prakse će trajati od 20.septembra do 20.decembra 2018.

U jesenjem ciklusu otvoreni su konkursi za studente Ekonomskog, Pravnog, Fakulteta organizacionih nauka, Mašinskog, Građevinskog, Arhitektonskog,  Elektrotehničkog i Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_studente/

Prijavi se na newsletter