Vesti

Aktuelni konkursi za praksu

13.03.2017.god.
Podeli sa prijateljima:
Aktuelni konkursi za praksu

Pozivamo vas da pogledate aktuelne prilike za praksu na sajtu Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu. U ponudi praksa za studente FON-a, Filološkog, Ekonomskog fakulteta, FPN-a.  

 

Mogućnosti za praksu u jednoj od vodećih kompanija za reciklažu metala – INOS-Balkan d.o.o.

13.3.2017. Kompanija INOS-Balkan d.o.o. u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina ili master studija na Ekonomskom, FON-u i Filološkom fakultetu da se prijave za obavljanje tromesečne prakse na poziciji „Data Entry & Invoicing Specialist“ (u Valjevu) i „Back Office Administrator (u Beogradu) koja je omogućena u okviru programa „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“. Prijavljivanje se obavlja preko portala studentskapraksa.com. Rok za prijave: 27.mart 2017.
Detaljnije
UniCreditov Međunarodni program prakse

13.3.2017. - Fondacija UniCredit i univerziteti je četvrtu godinu zaredom otvorila konkurs za Međunarodni program prakse, u okviru kojeg će 25 studenata iz Evrope, uključujući i studente iz Srbije, imati priliku da provede tri meseca na praksi u bankama članicama UniCredit Grupe u Austriji, Bosni i Hercegovini, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji i Srbiji. Praksa će se održati u periodu od juna do avgusta 2017. godine, a ovom prilikom Fondacija UniCredit i univerziteti će za izabrane studente pokriti troškove putovanja, izdavanja vize i drugih troškova u visini do 1.000 evra. Pored toga za učesnike prakse biće obezbeđena mesečna sredstva u iznosu od 700 evra.
Detaljnije
Praksa iz oblasti web novinarstva

10.3.2017. - Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom Adria Media Group poziva diplomirane studente FPN-a, Filozofskog i srodnih fakulteta da se prijave za praksu iz oblasti web novinarstva. Rok za prijave: 21.3.2017.
Detaljnije
Program stručne prakse za filologe u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS

U saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu, Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje Stručnu praksuza studente završnih godina Filološkog fakulteta i diplomirane filologe sa Katedre za anglistiku i germanistiku. Program je osmišljen tako da studentima kroz praktično stečena znanja iz metodike i pedagogije pruži uvid u to šta podrazumeva savremeno izvođenje nastave stranog jezika za decu uzrasta (od 3 do 14 godina). Program prakse traje 12 radnih nedelja i podrazumeva upoznavanje sa specifičnostima rada sa decom predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, kroz pripremnu fazu, fazu realizacije nastave, ali i fazu monitoringa i evaluacije polaznika.
Detaljnije

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_studente/

Prijavi se na newsletter