Vesti

Aktuelni konkursi za praksu za studente Univerziteta u Beogradu

17.02.2016.god.
Podeli sa prijateljima:

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente zainteresovane za sticanje radnog iskustva kroz obavljanje prakse da se informišu o aktuelnim konkursima za praksu objavljenim na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

Ukoliko imate dileme u vezi prijavljivanja ili pisanja biografije posetite sekciju Virtuelni savetnik na linku: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/konkurisanje-za-posao-praksu   

 

Praksa u kompaniji EUBuild

17.2.2016. - Obaveštavamo studente završnih godina Univerziteta u Beogradu sa FON-a, FPN-a, Ekonomskog, Građevinskog, Arhitektonskog, Mašinskog, Filološkog, ETF-a i TMF-a da je otvoren konkurs za četvoromesečnu praksu na poziciji Asistent na projektima. EU Build ima veoma razvijen program praksi već nekoliko godine i praktikanti su aktivno uključeni u rad na svim projektima. Rok za prijave: 1.mart 2016.
Detaljnije
Praksa na poziciji komercijaliste u kompaniji Gavrilović Guide

17.02.2016. - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente završnih godina i diplomirane studente Univerziteta u Beogradu da se prijave na konkurs za praksu na poziciji komercijaliste u kompaniji Gavrilović Guide. Rok za prijave je 10.03.2016.
Detaljnije
Produžen rok za prijavljivanje na praksu u IT sektoru - Hotel Tulipinn Beograd

12.02.2016. - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente sa interesovanjem u IT oblasti da se prijave na konkurs za praksu u Hotelu Tulipinn Beograd. Rok za prijave je 17.02.2016.
Detaljnije
Nordeus pokreće tromesečnu praksu za studente iz Data Science oblasti

10.2.2016. - Kompanija Nordeus, jedna od najuspešnijih kompanija za razvoj video igara u Evropi i zvanično najbolji poslodavac u regionu, od danas raspisuje konkurs za tromesečnu plaćenu praksu za mlade talente iz oblasti Data Science. Rok za prijave je 6. mart.
Detaljnije
Praksa u Centru za razvoj karijere

10.02.2016. - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente osnovnih i master studija da se prijave na konkurs za tromesečnu praksu na pozicijama Saradnik u organizaciji događaja i promotivnim aktivnostima i Saradnik na programu "Univerzitetska radna praksa - BG praksa". Rok za prijave je 29.02.2016.
Detaljnije
Da li si spreman za promene?

8.2.2016.- Tokom februara 2016. godine AIESEC Srbija otvara prijave za Global Talent stručne plaćene prakse u inostranstvu. Ako si student završne godine, master studija ili diplomac u poslednje dve godine, a mlađi od 29. godina - ovo je tvoja prilika za sticanje internacionalnog iskustva.
Detaljnije
Praksa u kompaniji Delhaize u Sektoru za IT

8.2.2016. - Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu vas obaveštava da je otvoren konkurs za praksu u kompaniji Delhaize u sektoru za IT, Odeljenje za poslovne aplikacije. Rok za prijave: 19.februar.
Detaljnije

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_studente/

Prijavi se na newsletter