Vesti

Aktuelni konkursi za praksu za studente Univerziteta u Beogradu

29.02.2016.god.
Podeli sa prijateljima:

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente zainteresovane za sticanje radnog iskustva kroz obavljanje prakse da se informišu o aktuelnim konkursima za praksu objavljenim na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

Ukoliko imate dileme u vezi prijavljivanja ili pisanja biografije posetite sekciju Virtuelni savetnik na linku:http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/konkurisanje-za-posao-praksu   

 

Praksa na poziciji Junior .NET Developer

26.02.2016. - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa "The Branch Office of Foreign Legal Entity - CHF" poziva studente i diplomirane studente Elektrotehničkog, Matematičkog i Fakulteta organizacionih nauka da se prijave na konkurs za praksu na poziciji Junior .NET Developer. Rok za prijave je 18.03.2016.
Detaljnije
Praksa u kompaniji Keprom

26.02.2016. - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa kompanijom Keprom poziva studente i diplomirane studente sa interesovanjem za sticanje radnog iskustva u oblasti prodaje i marketinga da se prijave na konkurs za praksu. Rok za prijave je 12.03.2016.
Detaljnije
Praksa u kompaniji Gavrilović Guide

26.02.2016. - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa kompanijom Gavrilović Guide poziva studente završnih godina i diplomirane studente sa razvijenim veštinama komunikacije i prezentacije da se prijave na konkurs za praksu na poziciji My Guide Account praktikanta i na taj način budu kandidati za zaposlenje u ovoj kompaniji. Rok za prijave je 10.03.2016.
Detaljnije
  Plaćene stručne prakse u inostranstvu

25.2.2016. - Misliš da nisi dovoljno kvalifikovan da baš ti stekneš praktično iskustvo u inostranstvu? Maštaš da nakon studija odeš u drugu zemlju, primeniš svoje teorijsko znanje i radiš izazovan posao? Prilika za to ti se ukazuje ovog februara!
Detaljnije
Praksa u CEDEF-u

23.2.2016. - CEDEF ima veoma razvijen program praksi već nekoliko godina i naši praktikanti su aktivno uključeni u rad na svim našim projektima. Rok za prijavu je 10.3.2016.
Detaljnije
Stručna praksa u kompaniji Telekom Srbija

22.2.2016. - Kompanija Telekom Srbija u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu otvorila je poziv za prijavljivanje za obavljanje stručne prakse tokom 2016. godine. Predviđeno je da tokom 2016. godine bude organizovana praksa za 80 studenata završnih godina prvog stepena studija, koji imaju prosek studija iznad 8,00. Potrebni obrazovni profili: telekomunikacije, računarska tehnika, informacioni sistemi i tehnologije, programiranje, statistika i informatika, marketing, menadžment. Rok za prijave: 13.mart 2016.
Detaljnije
Praksa u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Beograd

22.2.2016. - Centar za porodični smeštaj i usvojenje je otvorio konkurs za praksu za poziciju saradnika za pružanje pomoći u učenju deci na hraniteljstvu. Rok za prijavu 4.3.2016.
Detaljnije
Praksa u kompaniji Avala Ada

22.2.2016. - Obaveštavamo studente Ekonomskog i Fakulteta organizacionih nauka da je kompanija Avala Ada otvorila poziv za prijavljivanje za šestomesečni program prakse u službi finansija i službi prodaje. Rok za prijave: 1.mart 2016.
Detaljnije

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_studente/

Prijavi se na newsletter