Vesti

178 mesta za praksu u ovogodišnjem programu BGPRAKSA

28.03.2016.god.
Podeli sa prijateljima:
178 mesta za praksu u ovogodišnjem programu BGPRAKSA

 Beograd, 23.mart 2016. – Univerzitet u Beogradu i Gradska Uprava grada Beograda sa zadovoljstvom pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA 2016.

 

Program Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA realizuje Centar za razvoj karijere Univerziteta  u Beogradu u saradnji sa Gradskom upravom grada Beograda od 2010. godine. Program omogućava studentima da po jedinstvenom modelu obavljaju stručnu praksu u javnim i javnim komunalnim preduzećima, organizacionim jedinicama Gradske uprave, ustanovama kulture i gradskim opštinama i steknu praktična znanja, veštine i relevantno radno iskustvo tokom studija i na taj način unaprede svoje akademsko obrazovanje. U proteklih šest godina realizacije preko 1300 studenata sa 24 fakulteta Univerziteta u Beogradu steklo je prvo radno iskustvo u institucijama čiji je osnivač grad.

 

U programu Univerzitetske radne prakse ove godine imaće prilike da učestvuje ukupno 178 studenata u 14 unutrašnjih organizacionih jedinica Gradske uprave, 10 gradskih preduzeća, 10 ustanova kulture i 4 gradske opštine grada Beograda.

 

Integralni tekst konkursa (sa detaljima o lokacijama i pozicijama za praksu, opisom posla i uslovima za svaku poziciju, kao i potrebnim dokumentima) i Vodič kroz konkurs dostupni su na sajtu Centra za razvoj karijere koji će, kao i u ranijim ciklusima prakse administrirati ceo proces prijavljivanja i za organizacije – učesnice programa izvršiti predselekciju kandidata i obuku mentora.

 

Studentima, kojima Centar za razvoj karijere tokom cele godine pomaže da ostvare svoja prva radna iskustva, usavrše svoje veštine i steknu potrebna znanja koja će im pomoći prilikom budućeg zapošljavanja, stoji na raspolaganju za pitanja i potrebnu podršku prilikom procesa prijave za ovaj konkurs. (kontaktirajte nas na 011 3207 419 i ).

 

Program BG PRAKSA 2016 realizovaće se kao četvoromesečna praksa uz mentorsku podršku. Planirano je da se praksa realizuje  u periodu od 1. juna do 1.oktobra.  Svim studentima – polaznicima programa tokom trajanja prakse biće obezbeđena naknada za topli obrok i prevoz.

 

Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani studenti završnih godina elektronskim putem i neophodno je da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju na sajtu Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

 

Rok za prijavu je  13.april 2016. godine u ponoć.

 

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_studente/

Prijavi se na newsletter