Studentska organizacija ESTIEM

Podeli sa prijateljima:

Studenti Mašinskog fakulteta u Kragujevcu, članovi Organizacije studenata Industrijskog Inženjeringa Mašinskog Fakulteta u Kragujevcu (SIIMFK) su učestvovali na godišnjoj skupštini ESTIEM organizacije gde je odlukom većine nastala nova lokalna grupa ESTIEM organizacije – LG KRAGUJEVAC.

Prisustvovajući CM-u, naši studenti su produbili saradnju sa studentima iz cele Evrope (Makedonije, Hrvatske, Mađarske, Norveške, Holandije, Nemačke, Švedske, Bugarske, Grčke, Portugala, Španije, Austrije, Poljske, Francuske...). Stečena su moderna znanja preko stručnjaka iz različitih zemalja Evrope kao i mnoga prijateljstva, a nova iskustva i informacije će biti implementirani u službu poboljšanja kvaliteta rada nove Lokalne Grupe Kragujevac. Najvažnije od svega, utaban je put ka ostvarenju punopravnog članstva u ovoj značajnoj studentskoj organizaciji. Naši predstavnici su ispratili sve sastanke skupštine, učestvovali na predavanjima i u radu radnih grupa.

SIIMFK organizacija je predstavila članovima skupštine ESTIEM-a Mašinski fakultet i Univerzitet u Kragujevcu. Nakon efektne prezentacije, pristupilo se tajnom glasanju i sa većinom od 93% doneta je odluka o osnivanju nove lokalne grupe. Novoosnovana lokalna grupa će raditi naporno na daljim aktivnostima i na taj način pokušati da stane ravnopravno uz studente jednog Cambridge-a, Univerziteta u Berlinu, Helsinkiju i Beču. Upravo zbog toga, pozivamo sve studente Industrijskog Inženjeringa da se pridruže i pomognu u radu koji će se mnogostruko isplatiti imajući u vidu stručne prakse, seminare, iskustva, prijateljstva i iznad svega ličnu i stručnu promociju u evropskim okvirima.

Više na: www.estiem.org/default.aspx?PageId=1074

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad
/prijava/zona_za_korisnike/

Prijavi se na newsletter

http://www.fiatsrbija.rs/ http://www.tetrapak.com/rs/Pages/default.aspx
http://www.scgm.com/ http://www.rubber-profile.com/