Vesti

Stručna praksa u oblasti građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

18.02.2019.god.
Podeli sa prijateljima:

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere poziva studente da se prijave za program stručne prakse tokom 2019. godine, koji će se realizovati u javnim preduzećima i stručnim ustanovama i agencijama iz resora ministarstva Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture:


Er Srbija

Infrastrukura Železnice Srbije

Srbija Kargo

Agencija za bezbednost saobraćaja

Železnice Srbije

Saobraćajni institut CIP

Uprava za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu

Agencija za upravljanje lukama

Republički geodetski zavod


Planirano je da se program prakse realizuje u tri ciklusa tokom 2019. godine.


Prvi ciklus realizovaće se u periodu od 18. marta do14. juna. Trajanje prakse biće definisano za svakog studenta u skladu sa zahtevima odgovarajućeg studijskog programa i u dogovoru sa supervizorima prakse iz preduzeća i ustanova koje učestvuju u programu. Biće to sjajna prilika za preko 300 studenata da tokom ove godine stekne prvo radno iskustvo u struci.


Najviše mesta za praksu otvoreno je za studente Elektrotehničkog, Saobraćajnog, Građevinskog i Mašinskog fakulteta, kao i za studente Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog, Ekonomskog, Geografskog, Fakulteta bezbednosti, Matematičkog, Filozofskog, Fakulteta političkih nauka, Tehnološko-metalurškog, Šumarskog fakulteta i drugih.


Prijavljivanje za prvi ciklus stručne prakse traje do 4. marta 2019. godine (u 23:59) i vrši se isključivo elektronskim putem na portalu www.studentskapraksa.com. Potrebno je da student napravi korisnički nalog u zoni za studente i doda svoju biografiju, a zatim da odabere željenu poziciju iz baze praksi i izvrši prijavu. Studenti koji su se već registrovali na portalu ne moraju to da rade ponovo, već samo da odaberu praksu za koju žele da se prijave.


Stručna praksa u oblasti građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture realizuje se treću godinu za redom, i rezultat je izvanredne saradnje Univerziteta u Beogradu i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.


Prijavljivanje za drugi ciklus se očekuje u junu, a za treći u oktobru mesecu ove godine.

 

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad

Prijavi se na newsletter