Vesti

SAJAM PRAKSI U GRČKIM KOMPANIJAMA

08.02.2017.god.
Podeli sa prijateljima:

U sredu, 22.februara 2017.godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu biće otvoren konkurs za novi ciklus prakse u grčkim kompanijama i održan Sajam praksi u organizaciji Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.

Na sajmu će učestvovati kompanije članice Helenskog privrednog udruženja Srbije koje već treću godinu zaredom u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu realizuju program tromesečne prakse za studente pod nazivom „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ pod patronatom Ambasade Grčke u Beogradu.

Ove godine u programu učestvuju kompanije: “Eurobank”, “Piraeus”, Vojvođanska banka, Hotel AD Junior, „Mellon Serbia“,„Intelli“, „Eurofast Global“, „Kleman“ „Siamko Group“, „Inos Balkan“ i „Congres Rental Podimates“.
Sa navedenim kompanijama Univerzitet u Beogradu ostvaruje saradnju u oblasti organizovanja i realizovanja studentske prakse, i one će u okviru ovog programa redovnim studentima osnovnih i master studija ponuditi da u prolećnom periodu obave prakse u oblasti društvenih nauka, elektrotehničkog inženjerstva, računarskih, organizacionih, ekonomskih i pravnih nauka.

Pozivaju se studenti navedenih oblasti da posete sajam i direktno se informišu o detaljima konkursa i otvorenim pozicijama za praksu i iskoriste priliku da se posavetuju sa predstavnicima kompanija ali i Centra za razvoj karijere, koji će biti na raspolaganju studentima za sva pitanja od 11 do 13 časova u prostorijama Kluba Univerziteta u Kapetan Mišinom zdanju (Studentski trg 1, Beograd).

Sajam počinje svečanim otvaranjem u 10 časova obraćanjima predstavnika Uprave Univerziteta u Beogradu i Ambasade Republike Grčke, nakon čega će publika biti upoznata sa svim detaljima ovogodišnjeg konkursa, kompanijama učesnicama, načinom prijavljivanja i dosadašnjim iskustvima polaznika.

• Konkurs će biti otvoren od 22.februara do 12.marta 2017.
• Prijavljivanje studenata će se obavljati preko portala www.studentskapraksa.com
• Selekciju kandidata će obavljati kompanije učesnice u periodu od 13.do 17. marta 2017.
• Program prakse će trajati od 20.marta do 19.juna 2017.
• Završna svečanost i dodela potvrda o obavljenoj praksi studentima organizovaće se krajem juna meseca

Kroz program je do sada prošlo 42 studenata koji su kvalitet prakse u evaluacijama ocenili visokim ocenama, a najbolji su po obavljenoj praksi dobili posao.

Pretraga prakse

Ključna reč
Oblast
Grad

Prijavi se na newsletter